avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot da in judecata Sony pentru fapta de insulta si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot da in judecata Sony pentru fapta de insulta si calomnie prin reprezentanta Sony?

Angajatii Sony Online Entertainment m-au numit rasist ca sa-mi dea ban intr-un joc 3 zile, fara sa aiba probe fiindca nu exista

Pot sa dau in judecata reprezentanta Sony din Romania prin care sa raspunda Sony pentru aceasta calomnie insulta?
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 18:27, 25 August 2014
puteti actiona in judecata pe oricine vreti dvs dar in cazul aratat, nu aveti sanse.
Nu am sanse conform legii sau fiindca dau in judecata o firma cu multi bani? :) Calomnia si insulta s-a mai judecat in Romania, si din cate stiu eu legea, am dreptate, dar nu sunt sigur de aceea intreb. Nu ma intereseaza coruptia, eu oricum o sa-i chem in judecata daca am dreptate legal, deci completez intrebarea, pot da in judecata LEGAL Sony pentru fapta de insulta si calomnie prin reprezentanta Sony?
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
eusaisapte, utilizator
Ptr ca v au facut rasist,da,puteti sa i dati in judecata.Ptr ban,nu stiu:D
Nu... insulta si calomnia nu se incrimineaza. Totusi, nu inteleg ce treaba are o reprezentanta sony cu jocurile Sony Online Entertainment. Sunt doua chestii total diferite.
Pentru rasist bineinteles :D adica pentru insulta.

Sunt convins si am deplina incredere ca judecatorii independenti imi vor da dreptate conform art. 124 din Constitutie, "judecatorii se supun numai legii", de aceea ma asigur mai intai ca totul e legal

Edit: si ca raspuns ce legatura are Sony cu SOE:
[ link extern ]
Sony Online Entertainment (SOE), a division of Sony Corporation

calomnia si insulta sunt incriminate din 2007, cauta pe google cristi danilet calomnia si insulta fiindca a scris un articol si e judecator CSM deci stie. pot sa cer daune morale si-n civil, nu doar in penal
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
eusaisapte, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiune in interdictie neprobata impotriva mea eusaisapte eusaisapte A introdus o actiune in interdictie neprobata imoptriva mea, adica trebuia sa faca dovada ca sunt alienat mintal, ceea ce reiese ca e reclamantul dupa cum ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnia auricius auricius Buna ziua. As dori sa stiu daca sunt incriminate in vreun fel insulta si calomnia intre vecini. Va multumesc (vezi toată discuția)
Calomnia si insulta, sunt sau nu infractiuni ? barbumult barbumult Cautind in Codul penal, cel nou , actualizat in 2014, constat ca nu se gaseste calomnia si insulta. Din lecturare pe net despre cele doua infractiuni mai ... (vezi toată discuția)