avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... insulta si calomnia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

insulta si calomnia

Buna ziua. As dori sa stiu daca sunt incriminate in vreun fel insulta si calomnia intre vecini. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 08:47, 19 Aprilie 2014
Nu, legea penală a dezincriminat aceste fapte.Puteți solicita daune morale la instanța civilă, făcând dovada faptelor, sau puteți încerca medierea.
Cautati pe google: cristi danilet calomnia si insulta. A scris un articol cum ca sunt incriminate din 2007, si e judecator la Consiliul Superior al Magistraturii deci musai stie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in interdictie neprobata impotriva mea eusaisapte eusaisapte A introdus o actiune in interdictie neprobata imoptriva mea, adica trebuia sa faca dovada ca sunt alienat mintal, ceea ce reiese ca e reclamantul dupa cum ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata sony pentru fapta de insulta si calomnie prin reprezentanta sony? eusaisapte eusaisapte Angajatii Sony Online Entertainment m-au numit rasist ca sa-mi dea ban intr-un joc 3 zile, fara sa aiba probe fiindca nu exista Pot sa dau in judecata ... (vezi toată discuția)
Calomnia si insulta, sunt sau nu infractiuni ? barbumult barbumult Cautind in Codul penal, cel nou , actualizat in 2014, constat ca nu se gaseste calomnia si insulta. Din lecturare pe net despre cele doua infractiuni mai ... (vezi toată discuția)