In urma masuratorilor ptr intocmirea cadastrului am aflat ca terenul extravilan imprejmuit de 5000 m nu este pe aceleasi coordonate cu cele din documente. Astfel, 0 suprafata de 600 m este in curtea vecinului. Cel care face masuratorile afirma ca daca nu voi incheia o intelegere cu vecinul nu poate intocmi cadastrul. Care sunt sansele de a intra in posesia terenului si care credeti ca sunt solutiile?.Terenul pe care il detin nu are o latime foarte mare si diferenta aflata in curtea vecinului ma dezavantajeaza in cazul in care doresc sa vind si nu pot intra in posesia lui.
Daca exista un plan parcelar și aveti suprafata masurata mai mica decat cea din acte, iar suprafata se regaseste la vecin, acesta avand un plus de suprafata, in prima faza discutati pe cale amiabila cu vecinul pentru mutarea gardului sau semnarea unui proces verbal de vecinatate. Daca nu exista intelegere atunci pe calea instantei rezolvati problema.
Granituire?
Nelamuritul
Buna ziua. Am cumpărat un teren intravilan care este mărginit pe trei laturi cu garduri. Ulterior, am măsurat din curiozitate terenul respectiv și am ... (vezi toată discuția)
Probleme la cadastru
ili47
Avem Titlu de Proprietate ,am dori CF nou.Am semnat contract cu firma de topograf autorizat,am depus actele necesare ,PLAN PARCELAR vizat de Primarie ,extrase ... (vezi toată discuția)