avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Grăniţuire rectificare carte funciară
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Grăniţuire rectificare carte funciară

Buna ziua,as vrea sa va relatez pe scurt problema pe care o am.
Sunt intrun proces din anul 2012,grăniţuire rectificare carte funciară,in calitate parat reclamant.
Pana acum am avut 22 infatisari in fata judecatorului.Sa anuntat,sa luat in vedere dosarul,sa numit expert judiciar de catre judecatorie,a fost amanat de cateva ori pentru neprezentarea dosarului ,inclusiv cu amenda,cele doua parti a venit fiecare cu expertul oservator,sa facut expertize separat de fiecare,sa adus la cunostinta ca unul din experti observatori nu avea dreptul sa faca expertiza ,sa cerut de catre instanta avisarea celor trei expertize de OCPI,una din parti a depus la dosar expertiza avizata de OCPI,insa expertul judiciar,intarzie cu avisarea OCPI pe expertiza dansului.Doamna judecatoare a pune în vedere părţilor să avizeze toate cele 3 rapoarte de expertiză în specialitatea topografie, sub sancţiunea suspendării cererii principale şi a cererii reconvenţionale.
In momnetul de fata expertul judiciar ,nu a prezentat nimic.As vrea sa ma lamuriti cu urmatoarele:
1-Daca nu prezinta in continuare si mi se suspenda cererea ce pot face?
2-Ce pot face pentru ca expertul judiciar sa prezinte dosarul.
3-Poate Unul din experti observator ,sa presioneze observatorul judiciar ,pentru a aviza expertiza dansului?
4-Ce perioada e necesar daca nu depune dosarul ,sa mi se incheie cererea definitiv de catre instanta?
Va rog din suflet sa ma indrumati ce trebuie facut,imi cer scuze daca nu vorbesc in termen juridic.Va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:38, 24 Martie 2015
Deoarece procesul este din anul 2015 și din cele descrise de d-voastră se pare că se tot amână, solicitați printr-o adresă către președintele instanței urgentarea judecării cauzei -în adresă arătați de când este pe rol, câte înfățișări au fost și mai ales tergiversarea nejustificată a dosarului-D-na judecătoare trebuia să ia măsuri în sensul amendării expertului și apoi a schimbării acestuia pentru că nu s--a conformat dispozițiilor instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni expertiza formulate eronat nrobert13 nrobert13 Buna ziua! Sunt parte intr-un proces civil in care ma reprezint singur in materia granituire. Instanta a cerut o expertiza topografica, care s-a efectuat, iar ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara topografica efectuata în "sistem de coordonate particular, special adoptat"!!! Annett Annett Într-un.proces de granituire, expertul judiciar a depus o \"minune de expertiza\", iar calculul coordonatelor tuturor punctelor ridicate din teren s-a făcut ... (vezi toată discuția)
Legi actualizate pentru avizarea tehnica a rapoartelor de expertiza clau1858 clau1858 Buna ziua As vrea sa aflu daca Ordinul pentru aprobarea Regulamentului privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in ... (vezi toată discuția)