avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Business cu fonduri europene - brichete bio pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Business cu fonduri europene - brichete bio pentru incalzirea locuintei

Buna ziua. As dori sa imi deschid o afacere cu brichete bio pentru incalzirea locuintei.Ceea ce ma intereseaza este cum pot obtine fonduri europene si care sunt demrsurile pe care trebuie sa le parcurg? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:42, 1 Aprilie 2015
Sunt mai multe informatii necesare: unde doriti sa deschideti afacerea. mediu urban sau rural. in functie de aceasta puteti accesa fonduri europene pe masura 6.4 pt mediul rural sau programe nationale pentru ambele medii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dana1isa dana1isa buna ziua ...sunt cofetar de meserie si mi-asi dori sa-mi deschid propria mea cofetarie dar nu am posibilitati financiare si ma intrebam daca se poate sa fac ... (vezi toată discuția)