Buna ziua,intr-un proces de divort de comun acord, cu minor, partile s-au prezentat la primul termen de judecata, au sustinut ca staruie in desfacerea casatoriei, infatisarea nu a durat mai mult de 10 minute. Judecatorul a fost de acord cu cele scrise de acestia in cerere legat de toate aspectele (domiciliu minor, pensie de intretinere, etc. ....) neaducand in discutie nimic legat de Autoritatea Tutelara (care nu a fost citata) si, cu toate acestea a amanat deja pronuntarea de doua ori. :(
Am vorbit la telefon cu grefierul care a motivat ca se amana din cauza lipsei de timp. Legal, de cate ori se poate amana o pronuntare? Ma intereseaza si ce as putea sa fac in sensul de a grabi acest proces. Deja ma gandesc ca va trece inca o saptamana si iar va amana pronuntarea....... E normal asa ceva? Oare o fi lipsa timpului sau altceva? E posibil ca cererea sa fie respinsa desi, repet: partile s-au inteles iar judecatorul nu a adus in discutie martori, Autoritate Tutelara, etc. .... Multumesc !
Pai s-a amanat, inca nu s-a pronuntat. Se poate depune acum cerere de urgentare redactare?
Temerea este ca s-ar putea sa fie si alte amanari .......Pe mine ma intereseaza solutia, sa fie admisa cererea.
Ar putea sa respinga cererea daca am fost de acord amandoi?
Am avut situatii ,destul de rare in care pronununtarea a fost amanata de 5-6 ori,in general motivele sunt spete cu un grad mare de dificultate,volumul mare de munca al instantelor sau ca in cazul dvs instanta nu stie cum sa rezolve eroarea de a nu cita autoritatea tutelara care tb sa redacteze ancheta psiho-sociala.
Am inteles ca daca depunem de comun acord nu se mai citeaza Autoritatea Tutelara, desi pe portalul instantelor de judecata la dosar apare si Autoritatea Tutelara ........ . V-am spus, la prima infatisare si singura de altfel judecatorul ne-a ascultat pe amandoi, nu a pomenit nimic de Autoritatea Tutelara ...... Ar putea fi acesta un motiv sa repuna cauza pe rol? Multumesc
Divort
horodni
In cazul in care ambii soti sunt de acord sa divorteze si exista un copil major ca rezultat al casatoriei, care este cea mai simpla modalitate de divort ? ... (vezi toată discuția)
Divort
jeny36
buna! As dori sa stiu cand voi primi hotararea judecatoreasca dupa incheierea divortului.Specific ca,ultima infatisare,a fost pe 12 decembrie 2010.Va multumesc ... (vezi toată discuția)