avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie, mostenire sau vanzare-cumparare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie, mostenire sau vanzare-cumparare?

parintii doresc ca apartamentul dobandit pe timpul casatoriei sa fie transferat in proprietatea celor doi copii. care metoda ar fi cea mai simpla si mai ieftina: donatie, mostenire sau vanzare-cumparare? si daca e posibil avand in vedere ca imobilul are inscrisa ipoteca legala in favoarea Asoc de proprietari. sau daca e posibil transferul cu aceasta ipoteca?
Va multumim

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament hellena_21 hellena_21 Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatoarea situatie: Parintii mei doresc sa imi lase mostenire un apartament. Fratele meu a fost de acord sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare -cumparare in situatia celor casatoriti.. visinescu visinescu Mama si matusa mea sunt mostenitoarele unui teren. Ambele sunt de acord ca acest teren sa intre in posesia mea. Mentionez faptul ca sunt casatorita si doresc ... (vezi toată discuția)
Moștenire proprietate ebogdan2014 ebogdan2014 Bună ziua. Părinții mei au dobândit în timpul căsătoriei lor un apartament. Eu mai am un frate. La un moment dat ei au divorțat, și nu au făcut ... (vezi toată discuția)