avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat

Buna ziua eu an pfa vanzare carti noi si anticariat vanzare stradala fara magazin intrebarea mea este daca trebuie sa procur casa de marcat ? va multumesc ,astept un raspuns.
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2015
danielaciochir, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:25, 24 Martie 2015
Vanzarea de bunuri direct catre populatie si incasarea de numerar presupune obligativitatea casei de marcat. Trebuie sa aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un site similar cu olx.ro, unde utilizatorii pot plăti opțional pentru promovarea anunțului, trebuie casă de marcat și emis bon fiscal? workwork workwork Buna ziua, Am o intrebare la care am primit raspunsuri diferite de la diversi contabili. De aceea am recurs la a posta pe acest forum. Pentru un site ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pt activitate doar cu pj. shakuri shakuri Buna ziua. Intentionez sa infintez un PFA pentru activitatatea de \"\"Evaluator de risc la securitatea fizica\"\". Intrebarea este: Am nevoie de casa de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat ptr pfa GabrielaBiro GabrielaBiro PFA avand cod CAEN 4332,lucrari de tamplarie dulgherie , care are si un magazin de prezentare pentru produse, este obligat sa foloseasca casa de marcat ... (vezi toată discuția)