avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensiei alimentare

Buna ziua ma numesc Viorica sunt mama a doi minori,in urma divortului copiii au ramas la mn ,iar fostul sot trebuia sa plateasca pensia alimentara,doar ca acesta de 3 ani nu a platit nimic,iar eu l-am dat in istanta,iar la al doilea termen fostu sot si-a angajat avocata,as dori sa stiu este posibil sa fie absolvit de aceasta obligatie?Va multumesc

Cel mai recent răspuns: cristinagerman70@gmail.com , utilizator 21:34, 24 Martie 2015
Nu poate fi absolvit de vina pentru neplata pensiei alimentare, chiar daca si-a angajat avocat.
va multumesc
Ce inseamna l-am dat in instanta ? I-ati facut plangere penala la politie si a ajuns sa fie judecat sau v-ati adresat unei instante civile, ati depus vreo cerere la judecatorie ?
Buna seara,da prima data am facut plangere la politie,iar acum aceasta a ajuns la judecatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare lulu82 lulu82 buna seara!am o problema si poate reusiti sa ma ajutati dandu mi cateva sfaturi.anul trecut am facut o plangere penala pentru neplata pensiei alimentare,pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara floryflori33 floryflori33 am si eu o problema..fratele meu a divortat in februarie 2010..cei doi minori rezultati din casat. au fost dati spre crestere si educatie mamei,fratele meu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Crynutza79 Crynutza79 Buna ziua Ma numesc Crina si v-as ruga daca imi puteti da niste raspunsuri,sunt divortata, copilul mi-a fost incredintat mie,momentan sunt plecata din tara cu ... (vezi toată discuția)