avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viata in Marea Britanie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viata in Marea Britanie

buna seara am si eu o intrebare eu sunt cetacen roman casatorita cu cetacen sarb vrem sa plecam in marea britanie eu ca cetacen eu pot calatori dar sotu nu intrebarea mea este care este cea mai simpla solutie ca sotul sa obtina o viza pentru a
#-one stabilim acolo?
Ca sa puteti locui impreuna in Anglia trebuie intai de toate sa lucrati dvs. acolo cu forme legale, abia apoi puteti face ce e nevoie ca sa il aduceti si pe el.
Aveti detalii aici:
[ link extern ]
N-are permis de sedere in Romania?
multumesc pentru raspuns nu sotul nu are permis de sedere in romania dar daca plec eu prima si acolo lucrez legal il pot aduce mai usor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Dreptul la munca in romania pentru cetatean indian casatorit cu cetatean roman in romania ofechonkar ofechonkar Buna ziua . Sunt cetatean roman casatorit in Romania cu cetatean indian, locuim in Anglia de cativa ani. Avem si un copil cu cetatenie romana. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Viza pentru reintregirea familiei imojangam imojangam Asi vrea cateva informatii despre Viza pentru reîntregirea familiei. Eu am dubla cetatenie, romana si maghiara, nascuta in Reghin, jud Mures si domiciliat in ... (vezi toată discuția)