avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere Dacia 1310
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere Dacia 1310

Buna seara,
Am urmatoarea problema: am vandut in 2006 o Dacia 1310, am facut un contract de vanzare cu o persoana si mi s-a dat un exemplar si un Cetificat de radiere in trei exemplare (mentionez ca acestea nu sunt datate). Am predat respectivului masina impreuna cu talonul. Acum masina nu mai este la persoana caruia am vandut-o si nici el nu mai stie unde este. Eu in acest moment am Cartea masinii si acest contract. Impozitul pe aceasta masina l-am platit in tot acest timp.
Va rog, sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez pentru a radia masina si sa nu mai platesc impozit.
Va multumesc pentru rabdare si altruism!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:55, 24 Martie 2015
Laur250 a scris:

Impozitul pe aceasta masina l-am platit in tot acest timp.

De ce ati platit impozitul pana acum? Cu contractul de vanzare trebuia mers la impozite locale si scoasa masina de pe rolul dvs. fiscal, presupunand ca la data respectiva ati scos certificat fiscal pentru instrainarea masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina iulyus02 iulyus02 Salut,acum 4 ani am vandut o dacia 1310 decat cu chitanta de mana si cu doi martori,celui care am vandut-o acum nu mai vrea sa facem actele de ... (vezi toată discuția)
Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)