avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru reintregirea familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru reintregirea familiei

Buna ziua, sotia mea este cetatean Moldovean are permis de rezident, vrem sa ne mutam in anglia, cum putem obtine viza pentru reintregirea familiei sau daca ea are dreptul sa mearga in anglia insotita de mine fara viza ,unde pot sa obtin mai multe informatii? Va rog sa ma ajutati, multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:44, 25 Martie 2015
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2015
Justitiarul711, utilizator
ea are permis de rezident pe Romania, intrebarea e daca trebuie sa isi fac viza pentru Anglia sau daca poate sa treaca in ANGLIA insotita de mine fara viza
Nu poate intra fara viza si nu poate sta in Anglia fara dumneavoastra.
Ca sa puteti locui acolo mai mult de 90 de zile in decurs de 6 luni trebuie ca dvs. sa va angajati cu forme legale. Cititi cu atentie ce scrie la acest link, aveti toate detaliile:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean din republica moldova,dar care este momentan in anglia lapadeandaniela lapadeandaniela am fost in anglia timp 7 luni,am cunoscut acol o persoana cu care am inceput o relatie de dragoste ,am ajuns la concluzia ca vrem sa traim impreuna si cel mai ... (vezi toată discuția)
Viza pentru reintregirea familiei imojangam imojangam Asi vrea cateva informatii despre Viza pentru reîntregirea familiei. Eu am dubla cetatenie, romana si maghiara, nascuta in Reghin, jud Mures si domiciliat in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)