avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Restituire salarii taiate in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Restituire salarii taiate in invatamant

Buna ziua

rog pe cineva sa ma lamureasca daca se poate de ce se vorbeste doar de profesori invatatori si educatori ca au avut salarii taiate si trebuiesc restituite iar de personalul nedidactic mai precis despre bucatari fochisti ingrijitoare de copii la gradinite si personal de intretinere adica meseriasi nu se pomeneste nimic atunci cand vine vorba de restituiri si noi am semnat la cererea liderilor sindicali hartii ca si didacticiiei acum primesc restituiri iar noi nu nu7 este un lucru normal ca noi sa fi dost doar pentru a fi mai multe nume pe liste
va multumesc

Alte discuții în legătură

Salarizare la intoarcerea din cic, in invatamant. Florina_P Florina_P Sunt profesor-titular, m-am intors la catedra dupa 2 ani de CIC. Am aflat ca voi fi platita cu acelasi salariu de care beneficiam inainte de intrarea in CIC, ... (vezi toată discuția)
Cum e corect sa fie interpretat acest text din lege ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am o intrebare de natura tehnica - e un subiect care, din cate cred, a fost studiat la Drept. Acem doua categorii de personal: personal ... (vezi toată discuția)
Superdirectorul marshanna marshanna Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: este cumva, undeva, reglementata capacitatea unui director de scoala de a aproba propria sa cerere ? Mai ... (vezi toată discuția)