avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plati catre furnizori de la punctul de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plati catre furnizori de la punctul de lucru

Buna seara , as dori sa stiu cum se pot face plati cash catre furnizori de la punctul de lucru, cum se inregistreaza suma de bani care o transferi de la sediul social pentru plata furnizorilor si cum pot fi justificati in cazul unui control (ca sunt bani incasati in zilele de activitate din urma) sau daca se poate face plati din banii incasati in ziua respectiva existenti in casa de marcat, registru de casa se tine la sediul social, punctul de lucru este in acelasi oras respectiv acelasi sector

Alte discuții în legătură

Cum se procedează cu banii din casa de marcat într-un magazin în care se vinde marfa cu amănuntul? spake spake Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se procedeaza intr-un magazin in care se vinde marfa cu amanuntul cu banii din casa? Toate vanzarile se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Cum pot justifica in caz de control banii încasați cash? ContAntre1234 ContAntre1234 Sunt la început de drum, am un SRL și încasez banii cash de la clienți, având un magazin mai mic. Din motive de siguranță, mi-as dori sa transfer banii ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma (sediu fara punct de lucru) xsonia xsonia Buna seara! Pot sa infiintez o firma platitoare de TVA care sa aiba doar sediu fara punct de lucru? Singurul obiect de activitate al firmei este comertul cu ... (vezi toată discuția)