avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot justifica in caz de control banii încasați ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot justifica in caz de control banii încasați cash?

Sunt la început de drum, am un SRL și încasez banii cash de la clienți, având un magazin mai mic. Din motive de siguranță, mi-as dori sa transfer banii la locuința personală în loc să-i las la punctul de lucru. Menționez ca eu ma ocup de vânzare, nu alta persoana, am un registru unde țin evidența, dar nu stiu exact daca ar trebui sa fac o dispoziție de plată sau alt document ca sa pot justifica in caz de control, de ce nu am banii la punctul de lucru.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:11, 24 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o dispoziție de plata, transfer către sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati catre furnizori de la punctul de lucru adryann68 adryann68 Buna seara , as dori sa stiu cum se pot face plati cash catre furnizori de la punctul de lucru, cum se inregistreaza suma de bani care o transferi de la sediul ... (vezi toată discuția)
Chitanta, dispozitie de incasare sau monetar? steluta79 steluta79 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Societatea noastra are sediu social si punct de vanzare cu amanuntul. In fiecare seara eu preiau de la vanzatoare o suma de ... (vezi toată discuția)
O societate, doua puncte de lucru ContSters95887 ContSters95887 Pentru o societate cu doua puncte de lucru contabilitatea se tine separat pentru fiecare punct de lucru in parte? Stiu ca nir se face pentru fiecare in parte, ... (vezi toată discuția)