In urma prezentari a unui angajat UPC (agent vanzari ) la usa mea, care a prezentat serviciile companiei, am cazut de acord sa semnez intre mine si aceasta companie contract pentru serviciul de televiziune prin cablu pentru o durata de 24 luni cu o perioada de gratie pentru primele 3 luni.
La semnarea contractului am sesizat ca in contract ca nu este mentionata perioada de gratie de 3 luni. In urma sesizari angajatul a mentionat ca este un contract standart si chiar daca nu este mentionat in contract perioada de gratie se acorda oricum fara probleme, daca nu raspunde el.
Neincrezator, am cerut reprezentantului UPC si in prezenta altor martori sa mentioneze suplimentar in scris si sa semneze pe contract ca se acorda perioada de gratie de 3 luni.
Dupa prima luna surpriza !, a aparut prima factura cu suma de plata normala, fara perioada de gratie sau reducere. Am sunat reprezentantul UPC care a semnat contractul cu mine si a mentionat ca se ocupa el pentru ca sigur este o greseala.
Dupa cateva zile am incercat sa il contactez telefonic de mai multe ori dar nu a mai raspuns. In urma situatiei create am considerat ca este o escrocherie si am inceput sa sun la serviciul clienti care a spus ca angajatul lor nu trebuia sa aduca mentiuni in contract, nu trebuia sa accept si este recomandat sa depun o sesizare la sediul lor central din Floreasca, cea ce am si facut.
Intre timp am returnat echipamentul respectiv decodor digital si am cerut rezilierea contractului.
Nu am primit raspuns la sesizarea mea, in schimb UPC a considerat ca eu sunt bun de plata si trebuie sa platesc serviciul de televiziune chiar daca eu am fost mintit de reprezentantul lor de vanzari.
In urma refuzului meu de plata, UPC a vandut asa zisa creanta catre o firma agresiva care se ocupa de recuperari creante si care inventeaza dobanzi penalizatoare uriase, suma ajungand in prezent la aprox. 800 lei.
In prezent sunt agasat si amenintat de firma de recuperari cu executarea !
Este cazul sa incep un proces impotriva companiei UPC Romania ?
Executare silita
dannamicaela
Eu sunt stabilita in strainatate, in 2013 venind in tara am dorit sa-mi fac un contract la o companie de televiziune pentru a avea programe romanesti. Totul a ... (vezi toată discuția)