Cum pot sa demonstrez ca administratorul fura? avem 3 dosare de executare dintre care unul inchis. unul din perioada 2004-2007 cu o suma totala de 5700 ron, la care conform chitantelor s-au achitat 9150 ron. El nu recunoaste chitantele si inca mai cere bani pentru acel dosar pentru a-l inchide. Un alt dosar, 2008-2009, s-a achitat suma integrala si 1000 ron in plus, insa el nu a prezentat la executor nici pana in 2015 , niciun document de plata. Cum putem sa demonstram ca a taiat chitante de aiurea? ca in anul 2010 el inca taia chitante pe restante din 2005, ca nu preciza exact pe chitante data si luna pentru care s-a facut plata. De trei luni de zile mergem la el si ii aratam chitantele cum ca am terminat de platit si el zice ca " a ..nuu.. chitanta aia ti-am scris pe ea restanta din 2008 dar de fapt era pentru 2007" si multe altele, cum ar fi o chitanta platita pe care a scris anul 2005, apoi a scris 7 peste 5. De cate ori ii cerem listele de plata spune ca nu avem dreptul sa le vedem, ma refer la liste vechi ca sa vedem exact ce sume datoram. Si mai am o intrebare...administratorul blocului ma poate obliga sa imi schimb buletinul cu adresa la apartamentul unde locuiesc cu logodnicul meu( m-a amenintat ca face plangere la politie ca nu am domiciliu in buletin in acest bloc), eu avand inca buletinul cu adresa parintilor mei, care sunt din acelasi oras, avand in vedere ca urmeaza sa ne casatorim in iunie?El a facut multa frauda cu asociatia de proprietari si de cand am inceput eu sa ma ocup de aceste datorii a inceput sa ma ameninte, urla la mine cand ii cer explicatii referitoare la plati si imi zice ca eu nu am dreptul sa intreb nimic, desi m-a trecut la intretinere din primele zile cand m-a vazut ca vin la iubitul meu si desi platesc si eu acolo. Am nevoie de un raspuns daca se poate , cum sa demonstrez ca a facut frauda cu acele chitante..unde sa merg..la cine sa apelez? Mentionez ca a mituit toti cenzorii care au fost sa il investigheze. :(
Dvs. faceti greseala ca discutati cu administratorul.
Nu cu acesta trebuie sa discutati, mai ales ca il banuiti de frauda... Acesta se va zbate ca pestele pe uscat sa va demonstreze ca el are dreptate iar proprietarii bat campii...
Deci, daca tot sustineti ca d-lui a facut sau mai face golanii cu chitantele, trebuie sa va adresati conducerii as. prop., presedintelui, comisiei de cenzori.
In conditiile in care mai multi proprietari se plang de aceeasi situatie, va fi cu atat mai bine.
Faza cu actul de identitate - mergeti la detinatorul cartii de impobil si inregistrati-va macar acolo. Dupa aceasta inregistrare lasati-l pe administrator sa mearga la politie sa va reclame.
Conform legii, ar trebui sa va faceti mutatie la domiciliul logonicului. Este o operatiune f. simpla si se rezolva in cateva ore - cu o cerere pe internet si o programare la politie.
Aici are si el oarece dreptate - cu toate ca fondul problemei este altul - banuiesc ca vrea sa va mai "inchida gura" si sa o lasati mai moale cu reclamatia de frauda.
Succes!
Am citit atent afirmatiile: sunt unele care nu se justifica.
Daca esti azi logodnica, in ce calitate ceri actele de acum 11 ani ?
Si pe ce probe iti sustii afirmatia ca acel administrator a mituit toti cenzorii timp de, sa zicem, tot 11 ani?
In mod firesc, administratorul da explicatii titularului contractului, nu unei logodnice; fara suparare.
pentru ca acel dosar este deschis de 11 ani de zile. pentru ca el inca cere bani pentru un dosar achitat si inca deschis ca nu a facut dovezile de plata la executor. pentru ca eu in calitate de logodnica, le-am deschis ochii la oamenii astia care stau cu teancuri de chitante in casa si nu stiu ce sa faca cu ele. pentru ca am mai mult cap decat cei batrani in situatia de fata. de aceea. pentru ca titularul nu stie sa se exprime, titularul fiind socrul meu.nu sunt de ieri de azi logodnica. suntem impreuna de 7 ani si stiu foarte bine ce se petrece la acea asociatie.'
In legatura cu cenzorii mituiti, stie tot cartierul ca tot ce a furat el a facut cu ajutorul presedintelui asociatiei.
Multumesc! da, intr-adevar el vrea sa imi inchida gura, pentru ca am luat la puricat toate dosarele si toate chitantele si acum se simte incoltit... oricum va multumesc. o sa apelam la un expert contabil si la un avocat si o sa tratam problema altfel.