Ma numesc Violeta Curtseit din Constanta,in anul 2011 am nascut un baietel si am stat 1 an in concediu de maternitate dupa care m-am reintors la servici.Apoi am beneficiat de stimulent de crestere inca 1 an de zile.In acesta perioada am fost suspendata o luna de zile,acesta fiind raportata catre ITM Cta.In 2014 am primit de la ITM Cta o decizie sa inapoiez suma de 500lei pe care am primit-o necuvenit.Am platit doar 140lei din suma .Acum am primit de la Anaf somatie de plata cu majorari de intarziere de 720lei,specific ca nu lucrez sunt casnica.Doresc sa stiu daca ma pot incadra si eu ca celelalte mamici in" legea privind amnistierea pensionarilor si mamelor" din Monitorul Oficial .Va multumesc si astept o indrumare.
ITM Constanta nu are asa ceva in atributii , ci APIS Constanta.
Dvs trebuia sa anuntati Primaria ca vi s-a suspendat c.i.m. pe perioada in care beneficiati de stimulentul de insertie.
art. 19 din OUG nr.111/2010
(1) Beneficiarul drepturilor prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situaţia sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plăţii drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariţia acesteia.
(2) Comunicarea prevăzută la alin. (1) se transmite de către primărie agenţiei teritoriale în termen de 5 zile lucrătoare de la data înregistrării.
In conditiile mentionate in prezent de lege , nu cred ca intrati sub incidenta dispozitiilor referitoare la scutirea de plata.
Urgent
rocksefa
Buna seara. Sunt tatic. Am intrat in concediul pentru ingrijirea copilului. Am stat o luna acasa, dupa care m-am reintors la lucru. Am bagat actele la primarie ... (vezi toată discuția)