avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lntrerupere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lntrerupere contract de munca

Buna ziua!

Va rog sa-mi raspundeti la intrebarea: Se poate sa-mi iau concediu fara plata pentru un an de zile si intre timp, eu sa ma angajez la o alta firma cu contract de munca si daca pe parcursul acestui an imi convine noul loc de munca , sa-mi dau demisia de la vechiul job?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 25 Martie 2015
Da, puteti proceda asa cum ati mentionat in mesajul dvs.
Scuzati-ma , dar nu inteleg , ce vreti sa spuneti:(
Altfel spus:
- un salariat poate sa beneficieze de CFP la un angajator si in acelasi timp sa incheie un alt c.i.m. cu alt angajator.

- in cazul in care noul loc de munca este mai avantajos decat cel vechi, atunci acesta poate solicita incetarea c.i.m., prin demisie sau cu acordul partilor.

Sunteti din sectorul privat sau bugetar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca Oana007 Oana007 Buna ziua. Vreau sa schimb locul de munca de la stat la privat. Ce trebuie sa fac in așa fel in cât sa nu pierd zilele de concediu neefectuate. Menționez ca ... (vezi toată discuția)
Demisie sau transfer? Alice85 Alice85 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o nalamurire.Sunt in concediu pentru crestere copil pana la 2ani.Copilul are 1an iar eu mi-am gasit un nou loc de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata -legislatia muncii dana_bacanu dana_bacanu Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la intrebarea: Se poate sa-mi iau concediu fara plata pentru un an de zile si intre timp, eu sa ma angajez la o alta ... (vezi toată discuția)