avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata -legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata -legislatia muncii

Buna ziua!

Va rog sa-mi raspundeti la intrebarea: Se poate sa-mi iau concediu fara plata pentru un an de zile si intre timp, eu sa ma angajez la o alta firma cu contract de munca si daca pe parcursul acestui an imi convine noul loc de munca , sa-mi dau demisia de la vechiul job?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 25 Martie 2015
Vedeti aici raspunsurile primite pe celalalt nume de user:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrerupere contract de munca rasada rasada Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la intrebarea: Se poate sa-mi iau concediu fara plata pentru un an de zile si intre timp, eu sa ma angajez la o alta ... (vezi toată discuția)
Angajat disponibilizat Stimate ajutor, Situatie: In urma cu 40 de zile am fost angajat ( contract de munca ) la o firma privata.Pana in acest moment nu an renuntant la vechiul job ... (vezi toată discuția)
Risc maternal sebycopilu sebycopilu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am o angajata care este insarcinata in 14 saptamani si care in afara de firma mea, mai lucreaza si la un al ... (vezi toată discuția)