avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea locului de munca

Buna ziua. Vreau sa schimb locul de munca de la stat la privat. Ce trebuie sa fac in așa fel in cât sa nu pierd zilele de concediu neefectuate. Menționez ca lucrez din 2015 și pana in prezent nu am putut efectua decât 20 de zile in tot acest timp. (Noul șef zicea mereu ca nu se poate sa-mi iau liber). Știu ca in fiecare an sunt 21 de zile de concediu. Nu as vrea sa-mi dau demisia ca altfel nu îmi mai sunt plătite zilele de concediu neefectuate. Cum trebuie sa procedez corect? Din motive personale (din cauza noului șef, care nu este de acord cu nimic din ce zic și din ce fac) nu vreau sa mai lucrez la actualul loc de munca. Prefer privatul ca este mai avantajos la bani.
Ultima modificare: Marți, 28 August 2018
Oana007, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 28 August 2018
Se poate face prin incetarea vechiului c.i.m. din sectorul bugetar si incheierea unuia nou in sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrerupere contract de munca rasada rasada Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la intrebarea: Se poate sa-mi iau concediu fara plata pentru un an de zile si intre timp, eu sa ma angajez la o alta ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate iulian1981 iulian1981 Buna ziua, Dumineca, 30 Noembrie, mi s-a nascut al 2-lea copil. Primul copil s-a nascut acum 14 luni , iar pentru el primesc stimulent de insertie. Mama ... (vezi toată discuția)
Demisie sau transfer? Alice85 Alice85 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o nalamurire.Sunt in concediu pentru crestere copil pana la 2ani.Copilul are 1an iar eu mi-am gasit un nou loc de ... (vezi toată discuția)