Am si eu o intrebare. Acum 5 ani am vandut un apartament cu 3 camere. Era pe numele meu si al actualului sot. Am reusit sa-l conving ca dupa ce ne platim datoriile, restul de bani sa cumparam un apartament cu 2 camere. Apartament pe care l-am trecut pe numele fiicei mele din prima casatorie. Sincer....de frica. Pentru ca relatia cu actualul sot scartaie si nu vroiam sa raman pe drumuri. Fiica nu este casatorita...nu are copii. Daca i se intampla sa moara ( Doamne Fereste...nimeni nu vrea sa se intample ceva cu copilul lui :( ) stiu ca eu ca mama sunt mostenitoarea ei. Tata ei traieste. Cum as putea sa fac ca el sa nu aibe drept de mostenire, daca ar fi un asemenea caz. Pentru ca eu am martori care pot confirma ca acest apartament a fost cumparat integral cu banii jos din banii mei. In plus la acest apartament eu ea clauza viagera.
Multumesc mult pentru sfat !
"Acum 5 ani am vandut un apartament cu 3 camere. Era pe numele meu si al actualului sot. Am reusit sa-l conving ca dupa ce ne platim datoriile, restul de bani sa cumparam un apartament cu 2 camere."
"eu am martori care pot confirma ca acest apartament a fost cumparat integral cu banii jos din banii mei"
Daca ati vandut apartamentul comun si ati platit datoriile (presupus) comune, cum se face ca restul de bani ramas era doar al dvs? Nu stiu daca va ajuta doar proba cu martori.
Odata ce ati stabilit sursa banilor ca fiind doar ai dvs, e simplu- dupa cum vi s-a explicat mai sus.