avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Document care sa ateste ca nu am proprietate in Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Document care sa ateste ca nu am proprietate in Romania

Buna ziua, doresc sa aflu ce document este necesar pentru atestarea faptului ca NU detin locuinta sau proprietate in Romania. Locuiesc in Irlanda si am nevoie de acest document pentru a primii suport social locuinta. Multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Elladin , utilizator 16:36, 25 Martie 2015
Greu de dat un raspuns!
Nici anaf-ul nu stie cate/unde/ce proprietati are un roman, dar anaf-ul se descurca, apeleaza la turnatori/turnatorie (ca si dna-ul!).
Doar 16(!!!) primarii au comunicat anaf-ului ce proprietati au locuitorii lor.
Luati o hartie de la primaria de domiciliu, oricum, irlandezii nu v-ar crede daca le-ati spune ca sistemul informatic al autoritatilor romane, ala pt. care s-au platit sume imense, e de fapt un fas!
Adresati-va finantelor publice din orasul resedinta de judet unde domiciliati, poate va dau aia vreo patalama.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
DlGoe, utilizator
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificarea numarului topo conform hartii topografice vechi simo.s simo.s Problema sta in felul urmator: Exista un numar topo actual, 1722, cu o suprafata totala de 1200mp, cuprinsa in harta actuala topografica a orasului. ... (vezi toată discuția)
Cum divortez fiind casatorit in irlanda? Ninia Ninia Sunt cetatean roman , m am casatorit cu o cetateana irlandeza in Irlanda. Locuim in Emiratele Arabe cu cei 2 copii. Cum pot obtine divortul? Pot divorta in ... (vezi toată discuția)
Actul casei pentru schimarea cartii de identitate Derulator Derulator Bună ziua, La preschimbarea cărţii de identitate mi s-a cerut actul de casă.Eu am o hotărâre judecătorească de retrocedare, în baza căreia am mai ... (vezi toată discuția)