avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ora de religie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ora de religie

Buna ziua. Copilul meu este singurul neinscris la ora de religie. Este clasa a V-a. pot solicita conducerii scolii mutarea orei de religie pentru a fi prima sau ultima tinand cont ca nu au o alternativa pentru copilul meu? Mentionez ca profesoara de religie e directoare adjuncta a scolii. Multumesc. Eu oricum tolerant fiind pot astepta pana incepe clasa a VI-a sa vad noul orar. dar ma gandeam ca nu ar fi dificila modificarea orarului pentru ca poate face schimb cu o clasa care are religia prima sau ultima ora.. deci ar modifica strict orarul a doua clase
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
Sylvian2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sylvian2010 , utilizator 18:20, 16 Iunie 2015
...puteti sa solicitati , dar nu stiu ce sorti de izbanda ati putea avea...in plus credeti ca o sa modifice programul pt doua clase numai pt copilul dv...practic dvs doriti sa plece copilul cu o ora mai tarziu,sau sa vina cu o ora mai devreme...alternative momentan in invatamantul public nu o sa gasiti...succes...cu respect
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ora de religie si programul copiilor care nu participa la ea sandoor sandoor Buna ziua, intrebarea mea este in legatura cu ora de religie din scoli, practic saptamana trecuta s-a cerut sa semnam sau nu un formular prin care exprimam ... (vezi toată discuția)
Ora de religie in scoala anamariap28 anamariap28 Buna seara, As dori si eu o lamurire cu privire la ora de religie in scoala.Desi am solicitat retragerea copilului inca din anul trecut de la aceasta ora, ... (vezi toată discuția)
Educatie - inscriere la liceu - drepturi elev ikasve ikasve Buna ziua, In calitate de parinte ma confrunt cu urmatoarea problema: dupa evaluarea nationala baiatul poate sa intre la aceeasi unitate de invatamant ... (vezi toată discuția)