avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestul in cazul minorilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestul in cazul minorilor

Un minor care a mai facut furt dar si.afacut pedeapsa si acum a facut tarharie alaturi de un prieten care nu are nici macar o amenda .. poate sa ii dea arest domiciliar .. el la prima fapta a fost sub control judiciar ... a facut zilele de arest preventiv 30 de zile si i.a mai adaugat iar 20 .. :((
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 14:00, 27 Martie 2015
Buna ziua!

Sigur ca pote sa ii dea arest la domiciliu...chiar si control judiciar. Nu e obilgatoriu ca acum sa ii dea arest preventiv.

Cu stima.
Dar mereu i.a respins cererea de libertate .. de cate oti la judecat cam de 3 ori .. si mai are proces pe 13 aprilie
Sa mai incerce, si sa conteste daca ii respinge.
Poi si fiecare contestatue i.a respinso .. imi e frica sa nu ii faca mandat de arestare :( dar cat la suta credeti ca are sanse sa ii dea ares domiciliar in ciuda faptului ca e recitivist
Undeva spre 0%, depinde de instanta...Din experienta va spun ca judecatorul o data e ingaduitor...a doua oara nu...

Alte discuții în legătură

Beat din aburi de alcool CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, recent am avut o discutie cu un amic. El sustinea ca daca esti prins cumva beat la volan, si declari ca te-ai imbatat involuntar, de ex. din aburi ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu jonnycage jonnycage Buna ziua, am stat in arest preventiv 6 luni fara 6 zile , la ultima prelungire am facut cerere de inlocuirea masurii asa ca instanta a dispus locuirea ... (vezi toată discuția)
Betia simpla incompleta ContSters57314 ContSters57314 Ce esti betia simpla incompleta? Circumstanta atenuanta sau agravanta? De ce sau cum se apreciaza? (vezi toată discuția)