avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestul in cazul minorilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestul in cazul minorilor

Un minor care a mai facut furt dar si.afacut pedeapsa si acum a facut tarharie alaturi de un prieten care nu are nici macar o amenda .. poate sa ii dea arest domiciliar .. el la prima fapta a fost sub control judiciar ... a facut zilele de arest preventiv 30 de zile si i.a mai adaugat iar 20 .. :((
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 14:00, 27 Martie 2015
Buna ziua!

Sigur ca pote sa ii dea arest la domiciliu...chiar si control judiciar. Nu e obilgatoriu ca acum sa ii dea arest preventiv.

Cu stima.
Dar mereu i.a respins cererea de libertate .. de cate oti la judecat cam de 3 ori .. si mai are proces pe 13 aprilie
Sa mai incerce, si sa conteste daca ii respinge.
Poi si fiecare contestatue i.a respinso .. imi e frica sa nu ii faca mandat de arestare :( dar cat la suta credeti ca are sanse sa ii dea ares domiciliar in ciuda faptului ca e recitivist
Undeva spre 0%, depinde de instanta...Din experienta va spun ca judecatorul o data e ingaduitor...a doua oara nu...

Alte discuții în legătură

Arest la domiciliu jonnycage jonnycage Buna ziua, am stat in arest preventiv 6 luni fara 6 zile , la ultima prelungire am facut cerere de inlocuirea masurii asa ca instanta a dispus locuirea ... (vezi toată discuția)
Beat din aburi de alcool CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, recent am avut o discutie cu un amic. El sustinea ca daca esti prins cumva beat la volan, si declari ca te-ai imbatat involuntar, de ex. din aburi ... (vezi toată discuția)
Betia simpla incompleta ContSters57314 ContSters57314 Ce esti betia simpla incompleta? Circumstanta atenuanta sau agravanta? De ce sau cum se apreciaza? (vezi toată discuția)