avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate in partida simpla
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate in partida simpla

Buna ziua, urmeaza sa deschid o II si as vrea sa stiu daca este ok din punct de vedere legal daca imi voi tine contabilitatea in partida simpla fara un contabil autorizat sau este obligatoriu sa-mi duc registrele unui contabil autorizat? Daca ma pot descurca eu personal este necesar sa mai platesc un contabil pentru a-mi tine evidenta tuturor platilor si incasarilor?si daca totusi este obligatoriu trebuie sa il platesc lunar sa mi le faca? multumesc pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:27, 26 Martie 2015
Nu va trebuie contabil autorizat daca va pricepeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pe pfa ameliagagriela ameliagagriela Buna ziua! Am infiintat un pfa in mai 2014, dar nu am realizat venituri prim el. Am ramas fara loc de munca in aceasta luna si va intreb: 1. trebuie sa inchei ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Jeremy Jeremy 1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii. 2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)
Contabil intreprindere individuala auraneg auraneg buna seara ...de curand mi-am facut o intreprindere individuala(am o masina pe care o folosesc in regim de taxi),as vrea sa stiu daca am nevoie de un contabil ... (vezi toată discuția)