avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model de intampinare pentru respingerea apelului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model de intampinare pentru respingerea apelului

Buna ziua, Am cistigat in prima instanta contestarea procesului verbal de contraventie pt nedepunerea bilantului. S-a inlocuit amenda cu avertisment,Eu am nvovcat ca firma-i suspendata, din 2010, ca nu am considerat necesar.Finantele au facut apel .Va rog sa ma ajutati cu un model ..schita de intimpinare pt respingerea apelului facut de finante unde au ivocat in drept ..ca firmele sint obligate sa depuna conf legii contabilitati, ca s-a aplicat amenda minima
Multumesc
Nasaudean

Multumesc

Alte discuții în legătură

Apel la plangere contraventionala daria22 daria22 Buna ziua! Am primit amenda de la anaf pentru nedepunere bilant. nu eram in tara cand au trimis instiintarea -contabila ramansese sa depuna actul , dar pentru ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Mihaela Hornea Mihaela Hornea Societatea M dizolvata la data de 13.10.2008 prin sentinta tribunalului, a fost amendata la data de 12.11.2009 pentru depunerea cu intarziere a bilantului ... (vezi toată discuția)
P-v incheiat de inspector fiscal kutuabe kutuabe Firma controlata de inspector ANAF are obligatia de a semna sau nu procesul verbal de constatare a neregulilor gasite?Cum ar fi de preferat pt a urma calea ... (vezi toată discuția)