avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Apel la plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Apel la plangere contraventionala

Buna ziua! Am primit amenda de la anaf pentru nedepunere bilant. nu eram in tara cand au trimis instiintarea -contabila ramansese sa depuna actul , dar pentru ca am suspendat firma pe 3 ani sau nu stiu din ce motiv nu si-a facut datoria. restul documentelor le-am depus iar firma nu avea nicio datorie.Am facut acel bilant , am facut contestatie si considerand ca sunt la prima abatere si nu am prejudiciat statul mi s -a anulat amenda transformand-o in avertisment. ANAF a facut recurs iar eu va intreb ce trebuie sa fac eu mai departe . Eu am depus toate actele pe care le am .Nu am primit citatie de la tribunal ci doar am vazut apel de catre anaf pe portalul tribunalului. Ce se poate intampla ... ce sfaturi imi dati... va multumesc!
Cel mai recent răspuns: daria22 , utilizator 21:57, 4 Iunie 2015
O sa vi se comunice apelul formulat , la randul dvs formulati intampinare si apoi asteptati sa fiti citat pentru judecarea apelului la tribunal.Variantele nu pot sa fie decat urmatoarele fie sa fie admis apelul si modificata solutia pronuntata la fond,fie sa fie respins si sa scapati de amenda.Succes.
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
va multumesc muuult! trebuie sa angajez un avocat sau pot face singura intampinarea.daca nu depun intampinare ce se poate intampla.



[Vă rog să nu mai folosiţi exclusiv majusculele, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie p-v itm Clara8 Clara8 Buna ziua, in urma unui control efectuat de ITM ni s-a intocmit un p-v prin care am fost sanctionati cu o amenda de 3000 lei pentru nedepunerea in termen a ... (vezi toată discuția)
Firma fara nici un fel de activitate VIRGIL31 VIRGIL31 buna ziua,va rog ajutati-ma si pe mine intr-o chestiune unde nu gasesc rezolvare.am o firma dschisa in anul 2008, pe care nu s-a lucrat absolut nimic,0 la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Mihaela Hornea Mihaela Hornea Societatea M dizolvata la data de 13.10.2008 prin sentinta tribunalului, a fost amendata la data de 12.11.2009 pentru depunerea cu intarziere a bilantului ... (vezi toată discuția)