Buna ziua,
in urma unui control efectuat de ITM ni s-a intocmit un p-v prin care am fost sanctionati cu o amenda de 3000 lei pentru nedepunerea in termen a actelor de incetare a CIM pentru doua persoane si pentru depunerea cu intarziere a deciziei de suspendare a CIM a unei alte persoane. S-a depus contestatie in care s-a cerut transformarea in avertisment, ITM au depus o intampinare iar eu am de facut acum un raspuns la intampinare, insa nu stiu ce motive sa invoc tinand cont de faptul ca societatea a mai avut o abatere de acest fel anul trecut si a fost sanctionata cu avertisment. As incerca sa dau vina pe criza spunand ca amenda este mult prea mare pt o societate atat de mica si ca ne-ar produce grave prejudicii, insa nu stiu daca va tine.
ati putea invoca si criza, insa in principiu ar trebui sa sustineti in continuare motivele invocate in contestatia initiala.
plus...poate gasiti greseli de completare a PV care ar duce la nulitate.
Nu am gasit greseli in p-v, a fost intocmit exact cum prevede legea. In contestatia initiala societatea a recunoscut ca a gresit insa considera ca nu a prejudiciat statul si este la zi cu plata datoriilor catre bugetul de stat......atat#-o
Plus ar fi bine sa ne respectam termenele pentru ca nu sunt chiar asa de mici si aceasta este obligatia noastra.
Amenda ati primi-o probabil si pentru faptul nu sunteti la prima abatere.
Intr-adevar, societatea nu este la prima abatere. La mine au venit acum, pentru intocmirea raspunsului la intampinare, insa nu prea vad cum as putea sa-i ajut.:((
Contraventie
helen d
buna , cum as putea sa anulez o contraventie , in valoare de 50.000 , pt ca nu gasesc nici o greseala pe procesul verbal , si totusi m-am gandit ca as putea ... (vezi toată discuția)