avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor incetare suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor incetare suspendare contract de munca

In cazul in care un angajat cu contractul de munca suspendat vine si face o cerere de reincepere a activitatii sunt obligata sa operez in aceeasi zi incetarea de suspendare sau pot sa ma incadrez in termenul acela de 19 zile lucratoare?
Va multumesc!!
Nu este prevazut in legislatie termenul in care se opereaza incetarea suspendarii c.i.m. ca urmare a revenirii din CFP .. parerea mea este ca, in tacerea legii, este aplicabil termenul prevazut de art.4 alin.2 din HG nr.500/2011.
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos!!
Offtopic: Interesant termenul 'in tacerea legii', l-am mai vazut pe-aici, imi place! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza reluarea activitatii dupa ccc in revisal G.V. G.V. Buna ziua, am o intrebare daca cineva ma poate ajuta: cum se inregistreaza reluarea activitatii dupa CCC in Revisal. Copilul a implinit 2 ani la 07.03.2014. (vezi toată discuția)
Incetare suspendare contract plus mobile plus mobile Buna ziua, am suspendat un contract din data de 01.02.2012-16.03.2012, cum se face pentru ca acest contract sa fie activ deoarece el apare tot ... (vezi toată discuția)
Cand transmit revisalul? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Am urmatoarea situatie, un angajat este in concediu fara plata in intervalul 01.12.2013-28.02.2014, intrebarea mea este cand transmit revisalul ... (vezi toată discuția)