avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RENUNTARE LA JUDECATA DUPA CARE M-AM RAZGINDIT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RENUNTARE LA JUDECATA DUPA CARE M-AM RAZGINDIT

Am trimis o cerere de renuntare la judecata , dupa care m-am razgindit cerind suspendarea pina la raminerea definitiva si irevocabila a unei actiuni din 2012 care este in pronuntare . Am surpriza sa constat ca a dat solutia de renuntare , nu a tinut cont de a doua cerere adica cea de suspendare in care am prezentat motivele . Cum vine asta ??
Cel mai recent răspuns: ContSters347294 , utilizator 18:27, 26 Martie 2015
Pai vine cam in felul urmator : Odata ce a fost formulata o cerere catre instanta, aceasta se pronunta, fara sa ia in calcul ca, partea solicitanta ar putea ca maine sa se razgandeasca
pai nu i bine ............este batut in cuie sau cum ?? poate intervine ceva nu ??
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2015
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire proces stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am si eu o nelamurire daca poate cineva sa ma ajute in privinta unui process care este pe rol.Sunt in proces de uzcapiune din 2010 si nu se mai ... (vezi toată discuția)
Renuntare la apel ContSters359348 ContSters359348 Astazi apelantii mi-au spus ca au renuntat la apel trimitind un inscris in prin care instiinteaza instanta ca renunta la apelul formulat impotriva sentintei ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? ContSters42601 ContSters42601 Am o hotarire irevocabila prin care o institutie publica trebuie sa-mi plateasca daune morale.Dupa 3 luni de la pronuntare si somari de punere in aplicare pe ... (vezi toată discuția)