avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la apel

Astazi apelantii mi-au spus ca au renuntat la apel trimitind un inscris in prin care instiinteaza instanta ca renunta la apelul formulat impotriva sentintei ...etc . In aceasta situatie ramine definitiva si irevocabila hotarirea de la fond imediat sau trb sa mai treaca ceva timp ?Mi-au dat o copie dupa inscrisul trimis au spus ca s au saturat de procese .:justcuz:
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 09:40, 12 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
=D>:thumbup:
Daca au facut renuntare la apel si au depus inscrisul la instanat , se mai pot razgindi ?
Nu.
multumec :beer:

Alte discuții în legătură

Apel -noul cod de procedura civila marusca marusca Situatia este urmatoarea: procesul s-a judecat pe noul cod de procedura civila si am cistigat la fond.Cu toate ca nu am primit hotarirea acasa ,am vazut doar ... (vezi toată discuția)
Intampinare si cerere suspendare judecata studladr studladr Buna seara! Fostul angajator m-a actionat in instanta pentru recuperarea unui debit - cere obligarea la plata. Am discutat cu el si a fost de acord sa ... (vezi toată discuția)
Renuntare drept de depunere intampinare mirelastc mirelastc Rog sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns: ce se intampla daca , din dorinta de a se judeca la primul termen, renunt la dreptul de a depune intampinare ... (vezi toată discuția)