avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la apel

Astazi apelantii mi-au spus ca au renuntat la apel trimitind un inscris in prin care instiinteaza instanta ca renunta la apelul formulat impotriva sentintei ...etc . In aceasta situatie ramine definitiva si irevocabila hotarirea de la fond imediat sau trb sa mai treaca ceva timp ?Mi-au dat o copie dupa inscrisul trimis au spus ca s au saturat de procese .:justcuz:
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 09:40, 12 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
=D>:thumbup:
Daca au facut renuntare la apel si au depus inscrisul la instanat , se mai pot razgindi ?
Nu.
multumec :beer:

Alte discuții în legătură

Apel -noul cod de procedura civila marusca marusca Situatia este urmatoarea: procesul s-a judecat pe noul cod de procedura civila si am cistigat la fond.Cu toate ca nu am primit hotarirea acasa ,am vazut doar ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei declaratii scrise a paratului depusa la registratura ContSters359348 ContSters359348 Am convenit ca piritul sa recunoasca faptul ca imi datoreaza o anumita suma ca si despagubire pentru lipsa de folosinta .Am convenit asa pentru a nu mai face ... (vezi toată discuția)
Tardivitatea depunerii intampinarii adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Se face recurs in termen legal la o hotarare al Tribunalului Muncii castigat atat pe fond cat si pe cauza.instanta ... (vezi toată discuția)