avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca 2ore/zi, asistent manager
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca 2ore/zi, asistent manager

Buna ziua,

M-am angajat la firma X, din data de 15 februarie 2015. Contractul este pe perioada determinata (3 luni) in care este mentionat programul de 2 ore/zi, in intervalul orar *******, cu salariul brut de 250 lei. Daca cineva citeste fisa postului meu isi da seama ca ceea ce fac (zilnic - si este exact ce scrie in fisa) nu poate fi indeplinit in intervalul trecut de ei pe contract. Mentionez ca lucrez full time, 8-17, cu pauza de masa, si banii sunt dati la negru, deoarece "sefii" nu vor sa plateasca impozite la stat. In cazul unui control de la ITM sau ANAF care pot fi repercursiunile asupra mea?

Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2015
LauraMalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: LauraMalina , utilizator 20:11, 26 Martie 2015
ITM-ul nu are cum sa va sanctioneze si nici ANAF-ul. Insa exista posibilitatea sa fiti acuzata de complicitate la evaziune fiscala.

:stunned: :slap:
maine demisia!!! ptr ca am incercat sa discut pentru program 8ore/zi si nu se poate.

multumesc ptr ajutor si raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu gri, dovada in instanta ContSters47405 ContSters47405 De doi ani lucrez la o societate, pe cim si statul de plata este inscris salariul minim pe economie, restul de bani ii primesc in plic. Cum pot dovedi in ... (vezi toată discuția)
Cumulare contract de munca cu conventie civila la acelasi angajator cameliaj cameliaj Am intalnit la o societate urmatoarea situatie: unii angajati au contracte de munca full time si in acelasi timp conventii civile sau contracte privind ... (vezi toată discuția)
Demisie Cretuandreea Cretuandreea Sunt angajată din 2012 la o firmă care acum are dosar de evaziune fiscală si spălare de bani.Sunt obligată sa imi dau demisia deoarece spun ei ca nu imi ... (vezi toată discuția)