avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune- nelamuriri legate de valoarea succesiunii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune- nelamuriri legate de valoarea succesiunii si intabulare

Buna ziua am ceva intrebari pentru succesiune.Socrul meu a decedat acum un an jumatate si dorim sa facem succesiune.Ca mostenitori sunt sotia si doi copii.Se va calcula valoarea apartamentului sau doar valoarea revenita socrului.Este nevoie de cadastru si intabulare la succesiune?
Cel mai recent răspuns: paunrodicagabriela , utilizator 09:04, 27 Martie 2015
Doar valoarea socrului, adica jumatate din apartament.
La succesiune, nu este necesar sa fi avut inainte cadastru si intabulare.
Este obligatoriu sa se faca cadastru si intabulare la succesiune daca nu avem aceste acte daca noi nu avem de gind sa vindem apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa 16 ani dutaduta dutaduta Buna ziua,sintem 6 frati si in urma decesului mamei noastre in anul 1998 am mostenit un apartament cu 2 camere in mediul rural care se vinde cu aproximativ ... (vezi toată discuția)
Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)
Apartament criog criog sunt in urmatoarea situatie: 1. bunicul a decedat; 2. s-a facut succesiunea; 3. bunica a primit procentul cel mai mare din apartament; 4. celelalte ... (vezi toată discuția)