avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea inspectorul vamal
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

inspectorul vamal

am trezit cu inspectori de vama la mine a casa cum marfa acum 3 ani si 2 ani declarata are pe codul vamal pentru incadrarea tarif gresit , doar si nu traducerea factura comerciala invoice care este ok , si ca declarantul nu o stiut codul corect .
Intrebarea mea este : care este rolul Biroul Vamal daca nu stie el codul corect de incadrarea a tarifare ? daca nu este un document aprobat de Vama atunci dece are stampila de vama ?dece atunci nu o fost verificat codul de tarifare ?
Cel mai recent răspuns: acrisid , utilizator 12:19, 4 Aprilie 2015
Legea 86/2006 actualizata
Art. 100 control ulterioral declaratiilor , autoritatea vamala are dreptul intro o perioda de 5 ani de la acordarea liberul de vama , sa modifica declaratia vamala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie vamala alinafay_bv alinafay_bv Buna ziua, am o situatia mai \" ciudata\". Am control de la autoritatea vamala. Ca si activitate 1-2 ori pe luna am importuri. Atunci cand soseste marfa in ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva unui proces verbal emis de autoritatea vamala Sorin_12003 Sorin_12003 Buna ziua. Problema mea este urmatoare si va rog sa ma ajutati cu ceva informatii folositoare. Sunt Persoana fizica, Nu sunt inregistrat ca Persoana ... (vezi toată discuția)
Probleme transport cu dhl din china laurcrv laurcrv Salut, am comandat din China o pereche de adidasi prin agentul de curierat Superbuy si am declarat valoare 16$, ieri am primit mesaj de la DHL sa trimit CNPul ... (vezi toată discuția)