avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Talon pensie cu bilete reducere CFR
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Talon pensie cu bilete reducere CFR

În luna primirii talonului care înglobează biletele de reducere CFR, nu se mai primește separat talonul lunar de pensie?

Mulțumim
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:27, 1 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Talonul de pensie care are alaturate tichetele de calatorie cuprind aceleasi date ca un cupon normal de pensie (pensia bruta, retineti impozit si CASS, pensia neta) si are aceeasi valoare ca orice alt talon de pensie.

Talonul de pensie care are alaturate tichetele de calatorie cuprind aceleasi date ca un cupon normal de pensie (pensia bruta, retineti impozit si CASS, pensia neta) si are aceeasi valoare ca orice alt talon de pensie.

Incă o întrebare, vă rog.
Biletele sunt numai de un dus sau un întors și in total 6 la număr?
Mulțumim.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
im82, utilizator
Este vorba de 6 tichete pentru 6 calatorii simple adica 3 calatorii dus-intors.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete calatorie pentru pensionari morosanucarmen morosanucarmen Va rog sa-mi spuneti daca pensionarii mai beneficiaza de bilete de calatorie cu reducere 50% pe CFR si auto. Sotul/sotia care NU este pensionar/a, poate ... (vezi toată discuția)
Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
Tichete de calatorie pentru beneficiarii de pensie de urmas deeariri deeariri Va rog sa-mi spuneti in cazul in care fata de 19 ani care are pensie de urmas dupa tatal decedat poate avea cu cuponul de pensie de urmas reducere de tren de ... (vezi toată discuția)