avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte auto

salutare, am vandut un auto am facut un contract de vanzare cumparare tip, am mers cu cumparatorul a scos masina de la administratia financiara si cumparatorul a trecut-o la el la impozit. problema este ca am uitat sa scriu pe talon instrainat catre....#-o cumparatorul cat poate merge cu numerele actuale??am predate toate actele masini cartea ,talon,vinieta,asigurare
Cel mai recent răspuns: Phantom79 , utilizator 18:40, 31 Martie 2015
contract tip semnat de ambele parti, masina a fost scoasa de la administratia fiscal si trecuta la comparator, ma intereseaza ca o poate vinde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia inmatriculari - anuntare vanzare autoturism ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Am urmatoarea problema si nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu un sfat: in urma cu 2 ani am vandut o masina unei persoane din alt judet. Acea ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Mentionarea instrainarii in registrele serviciului de inmatriculari ananiculae ananiculae Buna Ziua, Cei de la serviciul de inmatriculari Auto Suceava mi-au transmis ca nu pot solicita mentionarea instrainarii in registrele Serviciului de ... (vezi toată discuția)