avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare reconstituire act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare reconstituire act

Buna ziua. Sunt interesat cum se pote obtine un act in care sunt mai multi propietari, dintr-e care unul este tatal meu. Tinand cont ca acest act a fost pe mina lui si dat cu mana lui, de buna voie, unui alt propietar ( unchi ), pentru a rezolva primirea pamantului, pentru toti cei trecuti in actul de propietate. Intr-e timp unchiul tatalui meu a murit, si fiul unchiului tatalui meu spune ca nu stie si nu a gasit nici un act, ceea ce eu unu nu cred. ......Intrebarea este cum fac sa dau de act, unde ar trebui sa ma interesez de el, pentru a rezolva mostenirea tuturor partilor ce sunt inca in viata sau a mostenitorilo lor.....????

Alte discuții în legătură

Transfer proprietate catalintl catalintl Buna ziua. Sunt interesat cum se pote obtine un act in care sunt mai multi propietari, dintr-e care unul este tatal meu. Tinand cont ca acest act a fost pe ... (vezi toată discuția)
O dezbatere a mostenirea itescu itescu Buna ziua,ma numesc Andreea si as vrea sa-mi spuneti si mie ce drept imi revine dintr-o mostenire lasata de bunica mea.Este un apartament cu 4 camere care ... (vezi toată discuția)
Mostenire "furata" ? LupuClaudiuMarian LupuClaudiuMarian Buna ziua!Problema sta in felul urmator :tatal nostru Lupu Aurel a decedat in 2007,iar de atunci eu impreuna cu fratele meu am tot incercat sa deschidem o ... (vezi toată discuția)