Buna ziua!Problema sta in felul urmator :tatal nostru Lupu Aurel a decedat in 2007,iar de atunci eu impreuna cu fratele meu am tot incercat sa deschidem o succesiune pentru pamantul ce ni se cuvine din mostenirea tatalui nostru, in judetul Buzau,comuna Viperesti.Noi am amanat un timp sa ne putem documenta,dar intre timp unul din fratii tatalui nostru si anume Lupu Ion a intentat un proces in judetul BZ in orasul Patarlagele pentru : "constatarea nulitatii absolute a titlului de propietate in sensul radierii paratilor Lupu Feldioara,Lupu Valentina si a defunctului Lupu Aurel" , pe motiv ca a fost singurul care a formulat cerere de reconstituire si referindu-se la noi a precizat ca nu am facut cerere de reconstituire si astfel am ramas straini de succesiune prin neacceptare.DAR noi ne-am prezentat la proces , am cerut amanarea acestuia pentru a ne angaja un aparator.Astfel l-am imputernicit pe unchiul nostru ,Dascalescu Gigel pentru a ne reprezenta la proces in calitate de mandatar.Procesul s-a desfasurat la Judecatoria din Pătârlagele,dar noi am pierdut..astfel am facut recurs ,iar dosarul a fost mutat la Buzau , dar aici Lupu Ion a adus un act in care cica scrie ca tatal nostru a renuntat la mostenire inca din 1987(cand a decedat bunicul Lupu Alexandru) si a depus la dosar un act care atesta acest lucru si astfel noi iar am pierdut procesul si totodata mostenirea noastra de drept.S-a emis un titlu de propietate pe numele lui Lupu Ion si astfel el este propietar asupra intregului pamant,deoarece Lupu Feldioara este handicapata de ani de zile si fiind in ingrijirea lui Lupu Ion acesta a luat si partea ei de pamant deoarece are grija de ea.Cealalta sora,Lupu Valentina este imobilizata la pat cu o boala ce ii afecteaza celulele,iar din partea ei nu s-a prezentat nimeni la proces.Deci "bunul" meu unchi Lupu Ion s-a judecat cu doua handicapate si doi copii si era clar din start ca o sa castige.A asteptat 3 ani dupa ce a murit tatal meu Lupu Aurel ca sa ne dea in judecata pentru a ne scoate din titlul de propietate!!!....Buuun.... toate bune si frumoase, am trecut peste supararea esecului ca ne-a fost "furata" mostenirea, insa acum cateva zile am gasit o scrisoare din data de 13.09.2004 din partea lui Lupu Ion catre tatal nostru in care , printre alte randuri ,scrie urmatoarele : "Aurele m-a chemat la Primarie de am luat Titlul de Propietate si mi-a spus sa stabilesc cu fratii pentru a merge la Patarlagele la Notariat pentru a stabili dreptul de pamant ce ni se cuvine , lui Valentina i-am dat de atunci de dupa revolutie , a ramas cu tine , tu sa-mi spui precis cum faci cu partea ta de pamant" ... "A lui Feldioara ramane in continuare la mine deoarece o intretin eu.A ramas numai cu tine cu il dai ca sa stie primaria cum face." ...... deci , daca in anul 2004 acest Lupu Ion , ca unchi nu ii mai pot spune , il intreaba pe tatal meu cui ii lasa partea lui de pamant , asta denota ca nu a renuntat din 1987 , asa cum cica scrie in actul acela pe care l-a depus la dosar si instanta prin baza acelui act i-a redat lui Lupu Ion toata mostenirea....ma poate ajuta cineva? imi pot recupera mostenirea ce mi se cuvine de drept?