avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer proprietate

Buna ziua. Sunt interesat cum se pote obtine un act in care sunt mai multi propietari, dintr-e care unul este tatal meu. Tinand cont ca acest act a fost pe mina lui si dat cu mana lui, de buna voie, unui alt propietar ( unchi ), pentru a rezolva primirea pamantului, pentru toti cei trecuti in actul de propietate. Intr-e timp unchiul tatalui meu a murit, si fiul unchiului tatalui meu spune ca nu stie si nu a gasit nici un act, ceea ce eu unu nu cred. ......Intrebarea este cum fac sa dau de act, unde ar trebui sa ma interesez de el, pentru a rezolva mostenirea tuturor partilor ce sunt inca in viata sau a mostenitorilo lor.....????
Cel mai recent răspuns: Cretu1987 , utilizator 17:02, 2 Aprilie 2015
Te duci la notar cu tatal tau daca este si el in acte. eu stiu ca am fost martor la asa ceva, ca iti trebuie un martor din vecini "CICA" si o sa il intrebe pe martorul "Fals" daca mai sta cineva acolo cam cati metri are curtea ceva de genu. si dupa o saptamana ori trece pe numele tau actul ori pe numele tatalui tau .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare reconstituire act catalintl catalintl Buna ziua. Sunt interesat cum se pote obtine un act in care sunt mai multi propietari, dintr-e care unul este tatal meu. Tinand cont ca acest act a fost pe ... (vezi toată discuția)
Acte si case lazarandrey lazarandrey pentru mai bine de 8 ani mam ingrijit de un unchi care statea la tara ,acesta trebuia sa imi lase casa si bunurile iar in iunie acesta a murit la 57 de ani nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire "furata" ? LupuClaudiuMarian LupuClaudiuMarian Buna ziua!Problema sta in felul urmator :tatal nostru Lupu Aurel a decedat in 2007,iar de atunci eu impreuna cu fratele meu am tot incercat sa deschidem o ... (vezi toată discuția)