avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare Info
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare Info

Daca sunt din Timisoara si deschid proces impotriva celor de la ITM Teleorman unde se judeca cauza,la Timisoara sau la Teleorman.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 27 Martie 2015
Actiunea este de competenta : Tribunalului Timis sau a Tribunalului Teleorman. (este vorba despre o competenta teritoriala alternativa)

art.10 din Legea nr.554/2004
...
(3)Reclamantul se poate adresa instantei de la domiciliul sau sau celei de la domiciliul paratului.
Daca reclamantul a optat pentru instanta de la domiciliul paratului, nu se poate invoca exceptia necompetentei teritoriale.
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cvu casa nationala de asigurari sanatate Tinnyturner Tinnyturner Cui trebuie sa adresez actiunea in instanta, eu contribuabil afectat, impotriva CNAS, pentru tardivitatea raspunsului si implicit la efectuarea platii la un ... (vezi toată discuția)
Model de cerere pentru mutarea dosarului la alta instanta Roxana83 Roxana83 Buna ziua , as dorii un model de cerere pentru a muta un dosar aflat la tribunal neamt sectia contecios administrativ - anulare act administrativ , intimat ... (vezi toată discuția)
Loc judecata miturusanda miturusanda Comisia de disciplina a ITM Gorj a propus destituirea mea catre ITM Hunedoara unde plecasem inainte de a fi audiat de comisia de disciplina de la Gorj.Cei de ... (vezi toată discuția)