Locuiesc intr-o casa mai mare...cu 4 apartamente individuale.
Nu avem asociatie de locatari.
Unul dintre apartamnet care e nelocuit a pricinuit niste pagube in ianuarie cand au fost -20 de grade, dupa care s-a incalzit vremea.
Mentionez ca acel apartamnet care ocupa 1/3 din etaju 1,2 si mansarda nu era incalzit...centrala termica era oprita.
Eu locuiesc pe restul de 2 treimi ale etajului 1.
Undeva intre etajul 2 si mansarda s-a spart o teava care se afla cumva intre ap neincazit si cel de deasupra meu.
apartamentu meu e singurul care nu a suferit pagube in urma inundatiilor. ca au fost 2 in 2 nopti consecutive. Prima a afectat apartamentul deasupra mea care 2 treimi din etajul 2 exact deasupra mea...si mansarda de deasupra celor 2 treimi.
A 2-a inundatie a afectat apartamentul de la parter...care ocupa tot parterul.
A venit un expert care a zis: 50 % vina construictor 35 % vina apartament neincalzit, 5% apartament parter, 5 % vina ap meu , 5 % ap deasupra mea.
Ideea e ca eu is singura care iese pe minus...pt ca nu am nimic de recuperat nefiind afecatata...am doar de platit din cauza unor tevi de la alt etaj care trebuia sa fie incalzite daca merge o centrala termica...
Nu stiu exact ce inseamna spatii comune ce treaba are etajul 1 cu etajul 2 si mansarda?
Spatiile comune sunt spatiile cu alta destinatie decat spatiu de locuit si care nu fac parte din proprietatea privata
Spatiile comune sunt caile de acces,scari,ghene,uscatorii,subsol,tersasa/acoperis
Daca apreciati ca sunteti prejudiciata de concluziile expertizei tehnice,aveti dreptul legal prevazut si garantat de Legea Fundamentala de acces neingradit la justitie,sens in care puteti actiona in instanta proprietarul apartamentului care ocupa 1/3 din etaju 1,2