Buna ziua, acum 30 de zile am semnat o procura pentru fosta mea concubina pentru a trece granita cu fiul nostru in varsta de 7 ani, procura a expirat iar ea nu doreste sa se mai intoarca cu fiul nostru. Care sunt pasii care trebuie facuti pentru a o denunta? Am fost prima data la sectia de Politie de care apartinem amandoi iar domnii politisti mi-au zis ca nu pot face nimic pentru ca am semnat cu mana mea. Vreau sa mentionez ca procura a fost data pentru 30 de zile. Va rog sa ma ajutati, nu ma pricep si as dori sa imi spuneti pas cu pas ce trebuie facut si unde sa ma duc prima data pentru a o denunta. Multumesc!
Daca aveti si hotarare judecatoreasca privind program de vizita si custodie comuna, puteti depune plangere pentru nerespectarea masurilor privind incredintarea copiilor.
Cred ca dnii politisti vor sa scape de dvs.
Nu puteti sa o denuntati . Pe ce motiv? Eventual puteti sa solicitati exercitarea autoritatii parintesti, dar cum mai nou aceasta e la comun nu veti putea sa solicitati decat programul de vizita. Veti fi obligat si la plata pensiei alimentare. Daca femeia nu mai vrea e greu sa o mai aduceti inapoi.