avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Executare silita pentru suma de 2000eur.Biroul executorilor jud. m-a somat sa predau,in original,Cartea de identitate si Certificatul de inmatriculare al autoturismului.Este normal?Mentionez ca debitul nu este pentru masina ci pentru o despagubire civila(persoane fizice)si ca,momentan,nu am venituri proprii.Daca propun o plata esalonat,in rate, as avea sanse sa-mi fie acceptata?
Cel mai recent răspuns: mihai62 , utilizator 15:54, 27 Martie 2015
Poate sa va execute masina pentru ca este bunul dvs. Puteti propune o plata esalonata si sa o respectati.
Buna ziua,

din nefericire nu conteaza pentru ce tip de datorie se face executarea silita. Executarea silita are efecte asupra tuturor bunurilor debitorului si asupra veniturilor sale.

Da, puteti propune incheierea unei tranzactii de esalonare a datoriei, dar nu veti scapa de cheltuielile generate de inceperea procedurii executarii silite.

Succes!
Va multumesc pentru raspuns! cu talonul si cartea masinii cum ramane!Sunt obligat sa le predau executorului?Stiu ca aceste acte le pot retine doar organele de Politie,sa schimbat legea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită mașină. cum pot fi obligat să predau actele și cheile dacă eu refuz atunci când mi se solicită? antonanton antonanton Buna ziua, am gasit dupa cateva saptamani (am fost plecat cu munca in afara tarii) in posta o adresa de la un executor judecatoresc ca am sechestru pe masina ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească executorie imobil cu alt proprietar andra-celia andra-celia Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă, tatăl meu a fost dat în judecata în anul 2014 de către o firmă de asigurări, deoarece a ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata inscrisa in cartea funciara georgeta37 georgeta37 Buna ziua , va rog sa imi spuneti daca o somatie de plata este inscrisa in cartea funciara apartamentul poate fii pus la vanzare desi exista o ipoteca bancara ... (vezi toată discuția)