avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decizie de curatela minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decizie de curatela minor

buna ziua!! as vrea sa stiu de unde se scoate decizie de curatela pt minor si cat dureaza??Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:49, 27 Martie 2015
Decizia se elibereaza de Judecatoria pe raza careia locuiti. Cei de la asistenta sociala se vor deplasa la domiciliul celui care urmeaza a fii pus sub curatela pentru a efectua ancheta sociala. Dureaza undeva la 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru a instaura curatela at_1970 at_1970 Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Eliberare prima ci la 14 ani cucu-virilu cucu-virilu o familie divorteaza copii sunt incredintati mamei de catre instanta unul face prima ci la virsta de 14 ani al doilea copil nu apuca deoarece mama decedeaza ... (vezi toată discuția)
Divort prin mediere cu probleme andrufl andrufl Buna ziua! Eu si sotul meu am hotarat de comun acord sa divortam. Avem un copil minor, asa ca ne-am dus la un mediator, sperand sa trec mai usor peste ... (vezi toată discuția)