avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperare datorii rezultate din contracte ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperare datorii rezultate din contracte comerciale

Am reziliat in 2012 un contract cu o firma de cablu/internet/tv.M-am deplasat la ei cu aparatura avuta si am restituit-o.Dna de acolo incerca sa ma faca sa platesc o suma de bani pe un motiv pe care nu l-am inteles ,mai ales ca vorbea de o data dupa incheierea contractului cu aceasta firma.Eu i-am atras atentia ca este inacceptabil ca eu sa mai am vreo relatie cu ei dupa rezilierea contractului.
Am plecat din tara si mi-a spus mama ca i-a venit ceva scrisori ca trebuie sa le dau ceva bani(cred ca era vorba de vreo 70 ron).M-a deranjat ideea sa fiu tratat cu dispret(intr-o relatie in care mi-am achitat totdeauna la timp toate obligatiile) si i-am spus sa le deie pace.
Acum mai nou primesc mesaje alarmiste de genul:ultima sansa,este foarte grav etc,de la o firma de recuperare creante.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 29 Martie 2015
Trebuiesc detalii, in sensul respectivelor amenintari, a contractului, a rezilierii, etc, si apoi se poate emite o parere.
Din ce motiv ati reziliat ?
Urma sa plec din tara si i-am anuntat pe mail in timp util de reziliere.
Am revazut mesajul trimis firmei pentru reziliere,in care ceream rezilierea la implinirea termenului contractual.Cred ca la implinirea a 2 ani de contract.
Prin 10.03.2015 am primit un mesaj pe telefon:\"multumim pentru plata.....firma de recuperare......pentru a primii informatii despre soldul actualizat sunati la nr de telefon\"
Apoi mesaje de genul: prezentati-ne urgent o solutie reala de plata pentru restanta pe care o aveti la.....
Ultimul mesaj :situatia dvs este grava,va somam sa achitati in 24 ore suma restanta inregistrata la.....
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
gi-jane2, moderator
Poate e vb de ultima factura, vedeti de unde rezulta exact acea datorie. Se prea poate sa ajungeti sa va judecati si sa aveti sau nu, castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boom tv adiela adiela va rog foarte mult sa ma ajutati. am avut un contrac cu cei de la boom pe termen de 2ani de zile. am fost f. nemultumita de ei si am hotarat sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu rcs-rds sebastianbugan sebastianbugan Buna ziua.Cum pot rezilia contractul cu RCS-RDS,avand in vedere ca este un caz de forta majora,casa a ars in intregime,proprietarul locuia singur si este in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract - somatie de plata Mihaela Enache Mihaela Enache Am reziliat contractul in vara cu o firma de servicii prin cablu(depasind acel termen pentru care incheiasem contractul) si am apelat la serviciile de cablu ... (vezi toată discuția)