avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fractura dubla de maxilar agresiune in incinta scolii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fractura dubla de maxilar agresiune in incinta scolii

buna seara, in data de 25 martie 2015, copilul meu a fost batut in scoala de catre un coleg. in urma loviturilor aplicate a suferit o fractura dubla de maxilar , deschisa cu deplasare. conudcerea scolii a chemat SMURD-UL,a anuntat 112 si am fost sunata in calitate de parinte. Deoarece pe raza judetului nostru nu s-a putut asigura interventia medicala necesara, dupa 7 ore de stat in urgenta cu hemoragie si cu urlete de durere am fost trimisi la bucuresti unde copilul a primit ingrijirile necesare. Va rog sa imi spuneti ce actiuni sunt in masura sa intreprind in calitate de parte vatamata. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters353841 , utilizator 10:26, 1 Aprilie 2015
Bună seara. Ce vârstă are minorul-agresor? Nu știu dacă poate fi vorba despre răspundere penală. Dacă agresorul are vârsta de 14 ani împliniți ar putea răspunde penal, în anumite condiții. Câte zile de îngrijiri medicale a primit fiul dvs. ? Depinde și ce vă doriți, dacă pretindeți doar repararea răului prin plata prejudiciului suferit, puteți alege calea amiabilă, medierea eventual, ori să intentați o acțiune civilă pe răspunderea civilă delictuală.
certificat iml 55-65 zile, agresorul si victima au varsta de 16 ani impliniti
ni s-a propus impacare pe cale amiabila contra sumei de 5000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,fratele meu a suferit o agresiune din partea unui vecin,in ... mafinescuingrid mafinescuingrid Buna ziua,fratele meu a suferit o agresiune din partea unui vecin,in urma acesteia,conform biletului de iesire din spital,s-a...ales cu urmatoarele: -Fractura ... (vezi toată discuția)
Acte de violență Sebastian seby Sebastian seby Am fost agresat și lovit cu capul în gură de către un locatar băut rău pt un loc de parcare. Am sunat la 112 și a venit un echipaj de poliție, iar în ... (vezi toată discuția)
Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)