avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarea unei sentinte judecatoresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarea unei sentinte judecatoresti

Buna ziua,
As vrea sa intreb care este termenul limita, daca exista asa ceva din punct de vedere legal, pentru motivarea unei sentinte judecatoresti. Pun aceasta intrebare deoarece sentinta in cazul procesului avut pe rol (avand ca si obiect fond funciar-succesiune), a fost data in 16 mai 2014 si pana azi 28 martie 2015, sentinta nu a fost motivata, nu am primit nimic acasa.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ramona_ioana79 , utilizator 15:37, 29 Martie 2015
Nu exista un termen legal pentru motivarea unei hotarari; exista doar un termen de recomandare: 60 de zile.

Trebuie sa stiti, ca hotararea data in recurs nu se mai comuica.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de comunicare a unei hotarari judecatoresti? octavianlaz octavianlaz exista un termen legal la care o instanta judecatoreasca (inalta curte de casatie si justitie bucuresti), dupa pronuntare, are obligatia de a trimite ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac in continuare??? lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Buna ziua, Am deschis actiune in instanta pentru recuperarea taxei de mediu , iar aceasta aeste solutia data: formaţii detaliate despre ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)