avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa pentru lucrat pamant in arenda
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa pentru lucrat pamant in arenda

pentru persoane fizice neasociate care lucreaza pamant in arenda de la ce suprafata este obligatoriu infiintarea pfa sau II?sau cum ar trebui sa procedez este obligatoriu sau nu?IN comuna sunt ff multe persoane care detin tractoare,glorii,semanatori si au pamint in arenda pe baza de contract de la diferite persoane,cum ar trebui sa procedeze,pt.ca statul pierde in acest fel ei nu declara,doar unele persoane care sunt mai fricoase.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:17, 28 Martie 2015
Înfiinţarea de PFA e obligatorie în cazul fermierilor care primesc subvenţii mai mari de 5.000 de euro pe an şi intră în verificarea de fermieri activi. Fermierii care nu vor avea un cod CAEN la ONRC (Oficiul Naţional al Registrului Comerţului), ca PFA, nu vor mai lua subvenţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala pana bogdan pana bogdan in cursul anului 2009 mi am infiintat o intreprindere individuala, am luat in arenda 3 hectare de teren agricol, constituirea intreprinderii individuale era ... (vezi toată discuția)
Impozit spatiu ne si rezidential clyde2010 clyde2010 Sunt pfa si pana in 2015 am avut contr.de comodat intre mine ca pfa (comodatara)si intre mine+sotia (comodanti),pentru una camera cu destinatie birou,cu acces ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma pentru inchiriere apartamente Elena.marin Elena.marin Buna ziua! Sunt proprietarul a 5 apartamente. M-am gandit ca ar fi “safe” sa imi deschid o firma (nu stiu ce e mai bine, SRL sau PFA), pentru a putea ... (vezi toată discuția)