avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare masina pe un alt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare masina pe un alt contract

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am cumparat acum 2 luni o masina si am facut cu fostul proprietar un contract de vanzare -cumparare si am ajuns la intelegere cu el sa o transcriu pe mine dupa ce expira asigurarea (sunt o persoana sub 30 de ani si de aceea am insistat sa ramana masina pe numele lui), dar intre timp am primit drept de munca in strainatate si vreau sa o vand. Se poate face contract iarasi de vanzare cumparare un actual contract sau numai dupa ce o transcriu pe mine?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:31, 28 Martie 2015
Se poate face contract de vanzare fara sa o transcrieti, insa v atrebui declarata la fisc mai intai si va trebuie scos certificat fiscal, plus platita amenda. Nu e mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere autoturism (posibile probleme) Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna ziua, Am cumparat un autoturism de la un tip din Bucuresti , dar cu numere de Maramures si acte de Maramures (al fostului proprietar) Am facut in ... (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am cumparat o masina recent si m-am hotarat sa o vand la cateva zile cum procedez? silviu_ciovi silviu_ciovi Am cumparat o masina inscrisa in bucuresti...am facut actul de vanzare-cumparare cu propietaru + fisa de inmatriculare si cu ele sa dus la administratia de ... (vezi toată discuția)